Divendres, 25 De Maig De 2018
Plaça del Tornall, 1, Rialp - 25594
Telèfon: (+34)973620365 Fax: (+34)973620308

Regidories

04/03/2012

Regidoria de Turisme, Hisenda, Administració, Cultura i Sanitat


Foto

Montserrat Albiñana Riera

malbinana@rialp.cat

Regidora de Turisme, Hisenda, Administració, Cultura i Sanitat


En el resultat de les darreres eleccions municipals, de maig de 2011, vaig ser nomenada regidora de l'Ajuntament de Rialp amb responsabilitat en les àrees de Turisme, Hisenda i Administració.

El meu camí cap a tasques dins la gestió municipal és fruit de la il·lusió per treballar pel poble que tant estimo, on hi he construït i ha fructificat la meva vida personal i laboral i en el qual em sento profundament arrelada, malgrat no ser-hi nascuda.

La meva vida laboral se centra a l'entorn de l'administració i les finances empresarials dins el món del turisme de la nostra comarca, i és aquesta especialitat de coneixements la que aporto a la meva responsabilitat dins de l'Ajuntament de Rialp.

Feta una sinopsis amb pinzellades personals per expressar el meu sentiment envers el meu poble, Rialp, així com la meva relació laboral amb la comarca, exposaré, de forma sintètica, la tasca que la meva regidoria està duent a terme.

En aquest punt, podria explicar-vos moltes idees, algunes que encara no s'han fet realitat i d'altres que ja tenen forma. Però, per a mi, l'objectiu del qual s'ha de partir és el de la innovació i la renovació. Rialp, penso jo, necessita de l'aportació de nous estímuls que han de ser transmesos per la gent jove; la il·lusió per a nous reptes és patrimoni de tothom, però la construcció dels mateixos és més propi de la gent jove.

Les noves tecnologies en la comunicació i en el tractament de dades, tant en la gestió empresarial com particular, i l'emprenedoria en nous oficis engranats amb l'activitat turística com a força impulsora del nostre patrimoni i de la nostra sensibilitat són la causa i origen que ha esdevingut el centre de la pròpia activitat econòmica municipal i el motiu locomotor de la difusió de Rialp més enllà del mateix municipi, tot conformant que Rialp sigui un poble viu, amb caire jove, dinàmic i, per sobre de tot, proper i accessible a tots els nostres visitants.

Els projectes amb els que està treballant la regidoria de la que sóc responsable són:

La nova pàgina web de l'Ajuntament, on de forma molt activa, didàctica i renovant-se constantment, s'hi troba la informació de tot el municipi de Rialp, tant per als nostres visitants com per als veïns residents.

Amb aquesta eina web, volem transmetre a tothom que la visiti el que hem tingut, el que tenim, el que podem fer i on podem anar.

El senderisme, atès que tenim una especial inquietud en potenciar el nostre entorn a través de la pràctica de lactivitat del senderisme. Pensem que la natura i els paisatges que tenim són d'una bellesa exultant, digna d'envejar. La nostra tasca imminent és la cura dels senders municipals, la neteja i la senyalització.

L'esquí, perquè aquesta és una activitat cabdal a Rialp. Val a dir que, per a tota la comarca, l'estació d'esquí de Port-Ainé dins el nostre municipi pensem que és l'engranatge fonamental per al nostre creixement econòmic, i és per aquest motiu que vetllem i ens responsabilitzem des de la nostra regidoria, i amb tots els mitjans possibles, per promoure-la i incentivar-la amb la celebració de tot tipus d'activitats esportives o socials.

El punt d'informació turística al poble de Rialp és el futur objectiu que esperem assolir amb immediatesa per la il·lusió amb què hi treballem. Esperem posar-lo en marxa ben aviat per oferir, a tothom que ho demani, la informació clara i concisa del nostre municipi, dels seus béns i patrimoni natural i de les seves activitats.

Tenim moltes idees, i treballem constantment per fer-les fructificar posant-hi la imaginació necessària perquè la seva consecució no representi un cost ni una càrrega econòmica excessiva per a les finances municipals i, alhora, fer-ho de la manera més engrescadora.

És per això que us animo perquè em feu saber qualsevol inquietud, proposta o iniciativa que tingueu, ja que com exposo anteriorment magradaria molt que els veïns del meu poble s'il·lusionin i es facin seu qualsevol projecte que endeguem; personalment, penso que és la millor manera de poder créixer i avançar.

Moltes gràcies a tots i a totes i no ho dubteu: estic a la vostra disposició sempre que ho necessiteu.

 

Montse Albiñana Riera

 
Xarxes socials
Destacats
IWS

Mapa Web